Verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit kätevästi hankkia itsellesi tai lahjaksi lahja- ja sarjakortteja hierontaan ja osteopatiaan!

Jos haluat hankkia valmiin, esimerkiksi viiden kerran sarjakortin, laita arvoksi kyseisen kortin hinta summa kohtaan. Kirjoita viesti kohtaan tällöin 5 x 45min hieronta. Sarjakorttien ja kertakäyntien hinnat löydät täältä.

Normaalit lahja- ja sarjakortit ovat voimassa 6kk ja saat tilauksen jälkeen kortin suoraan sähköpostiisi! Kaikki kortit käyvät kaikkiin toimipisteisiimme!

Voit myös ostaa avoimen lahjakortin haluamallasi summalla, jolloin lahjan saaja voi itse valita mihin palveluihin lahjakortin arvon käyttää!

Maksun jälkeen saat lahjakortin sähköpostiisi. Jos haluat paperisen lahjakortin, jonka lähetämme postitse, ole meihin yhteydessä sähköpostitse tai tule noutamaan kortti paikan päältä!

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@idealfysio.fi tai puhelimitse 046 920 0008.  • Ajanvaraus

    Ajan voit varata sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme tai soittamalla numeroon 046 920 0008. Emme vastaa puheluihin hoidon aikana, mutta soitamme takaisin heti kun mahdollista.

    Varaa aika netistä