Verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit kätevästi hankkia itsellesi tai lahjaksi lahja- ja sarjakortteja hierontaan ja osteopatiaan!

KESÄTARJOUS!

3 x 45 min hierontakortti nyt VAIN 119€! Saat lunastettua itsellesi tai lahjaksi kesäkortin kätevästi verkkokaupasta!

Kirjoita Summa kohtaan arvoksi 119€ ja Viesti kohtaan kesäkortti. Kortin hierontoja voit käyttää kaikilla kolmella toimipisteellämme ja kortti on voimassa välittömästi maksun jälkeen!

HUOM! Kesäkortti on voimassa 31.8.2021 saakka. Hankittuasti lahjakortin verkkokaupasta lahjakorttikone asettaa korttiin suoraan 6kk käyttöaikaa (emme pysty muuttamaan asetusta), mutta kortin voimassaolo päättyy 31.8. Jos siis annat kortin lahjaksi kannattaa korttiin kirjoittaa käsin oikea voimassaoloaika, jotta vältytään sekaannuksilta. Kiitos!

Jos haluat hankkia valmiin, esimerkiksi viiden kerran sarjakortin, laita arvoksi kyseisen kortin hinta summa kohtaan. Kirjoita viesti kohtaan tällöin 5 x 45min hieronta. Sarjakorttien ja kertakäyntien hinnat löydät täältä.

Normaalit lahja- ja sarjakortit ovat voimassa 6kk ja saat tilauksen jälkeen kortin suoraan sähköpostiisi! Kaikki kortit käyvät molempiin toimipisteisiimme!

Voit myös ostaa avoimen lahjakortin haluamallasi summalla, jolloin lahjan saaja voi itse valita mihin palveluihin lahjakortin arvon käyttää!

Maksun jälkeen saat lahjakortin sähköpostiisi. Jos haluat paperisen lahjakortin, jonka lähetämme postitse, ole meihin yhteydessä sähköpostitse tai tule noutamaan kortti paikan päältä!

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@idealfysio.fi tai puhelimitse 046 920 0008.  • Ajanvaraus

    Ajan voit varata sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme tai soittamalla numeroon 046 920 0008. Emme vastaa puheluihin hoidon aikana, mutta soitamme takaisin heti kun mahdollista.

    Varaa aika netistä