Verkkokauppa

Verkkokauppa

Verkkokaupastamme voit kätevästi hankkia itsellesi tai lahjaksi lahja- ja sarjakortteja hierontaan, osteopatiaan ja fysioterapiaan!

HUOM! Jos haluat käyttää maksutapana ePassin hyvinvointi, Smartum hieronta tai Edenred hierontaetua ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@idealfysio.fi

Lahjakortin sisältö määräytyy lahjakortille valitun summan mukaan. Jos haluat esimerkiksi 5 x 45min sarjakortin kirjoita summaksi 235€ ja viesti kohtaan 5 x 45min hieronta. Voit toimia samoin yksittäisten hoitojen kohdalla. Sarjakorttien ja yksittäisen hoitojen hinnaston löydät täältä.

Voit myös ostaa avoimen lahjakortin haluamallasi summalla, jolloin lahjan saaja voi itse valita mihin palveluihin lahjakortin arvon käyttää! Lisäksi löydät liikunta- ja valmennuspalvelumme täältä!

Maksun jälkeen saat lahjakortin sähköpostiisi. Jos haluat paperisen lahjakortin, jonka lähetämme postitse, ole meihin yhteydessä sähköpostitse tai tule noutamaan kortti paikan päältä!

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää voit aina olla meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@idealfysio.fi tai puhelimitse 046 920 0008.