Urheiluhieronta

Urheiluhieronta / Hieronta

Urheiluhieronta sopii niin ammattiurheilijoille kuin kaikille muillekin iästä riippumatta ja se perustuu klassiseen hierontaan ja sovelletaan aina jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti tarpeiden mukaan. Hieronnan tarkoitus on parantaa lihaskudoksen verenkiertoa, aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksia sekä lievittää lihaskipuja. Hieronta toimii myös erinomaisena stressin lievittäjänä. Hieronta on loistava tapa ylläpitää lihasten toimintakykyä sekä ehkäistä vammoja ja kiputiloja. Urheilijoiden hoidossa huomioimme aina harjoituskauden vaiheen sekä keskitymme lajikohtaisesti tärkeisiin lihasryhmiin. Urheiluhierojalta edellytetään laajempaa ymmärrystä urheilun aiheuttamien harjoitteiden ja rasitusten vaikutuksesta kehoon.

Nykypäivänä ammattiurheilijalle tai aktiivikuntoilijalle urheiluhieronta ja kehonhuolto on lähes välttämätöntä. Urheiluhieronnalla on suuri merkitys vammojen ennaltaehkäisyyn ja mahdollisten jo syntyneiden vammojen hoidossa.

urheiluhieronta

Gerald Lee Jr., Koripalloilija

urheiluhieronta

Eetu Pöysti, Jääkiekkoilija

urheiluhieronta

Kristian Jansson, Helsingin IFK, Käsipallo

Jos sinulla on kysyttävää tai epäilet sopiiko urheiluhierontamme sinulle ota meihin yhteyttä niin autamme mielellämme kaikissa hoitoon liittyvissä kysymyksissä!

Tervetuloa urheiluhierontaan Töölöön ja Kaartinkaupunkiin!

Ota yhteyttä

  • Ajanvaraus

    Ajan voit varata sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme tai soittamalla numeroon 046 920 0008. Emme vastaa puheluihin hoidon aikana, mutta soitamme takaisin heti kun mahdollista.

    Varaa aika netistä