Influenssa- ja koronaepidemia tiedote

Suomessa varaudutaan nyt samanaikaisesti influenssa- ja koronavirusepidemiaan. Idealfysio suosittelee kaikkia asiakkaitaan seuraamaan tilanteeseen annettavia ohjeita virallisista lähteistä esimerkiksi alla olevista lähteistä:

Influenssa

COVID-19

Meillä Idealfysiolla kiinnitetään hygieniaan aina erityisesti huomiota käsien huolellisella pesemisellä ennen ja jälkeen jokaisen asiakkaan, käsien desinfiointiin käsidesillä, hoitopöytien huolelliseen puhdistamiseen ja desinfiointiin, aktiivisesti käytettävien pintojen (maksupääte, ovenkahvat ja hanat) puhdistamiseen sekä hoidossa käytettävien pyyhkeiden pesuun 95 asteen pesuohjelmilla. Työntekijämme eivät myöskään tule itse sairaana töihin.

Hierontaan ja osteopatiaan ei koskaan saa saapua sairaana, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi siihen kannattaa nyt kiinnittää erityistä huomiota.

Jos koet itsesi terveeksi etkä ole ollut kontaktissa mahdollisen COVID-19 kantajan kanssa voit huoletta tulla edelleen hierontaan ja osteopaattiemme vastaanotolle!

Terveisin,

Idealfysio

  • Ajanvaraus

    Ajan voit varata sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme tai soittamalla numeroon 046 920 0008. Emme vastaa puheluihin hoidon aikana, mutta soitamme takaisin heti kun mahdollista.

    Varaa aika netistä