Ideal Health x Helsinki Athletic Lab – Meillä on upeita uutisia: Ideal Health ja Helsinki Athletic Lab yhdistävät voimansa!

Meillä on upeita uutisia: Ideal Health ja Helsinki Athletic Lab yhdistävät voimansa!

Olemme päättäneet yhdistää voimamme liikunta- ja terveysalan paikallisen huippuosaajan, Helsinki Athletic Labin kanssa kanssa. Punavuorelainen Helsinki Athletic Lab on ollut toiminnassa vuodesta 2019. Heidän ydinosaamistaan ovat laadukkaat pienryhmävalmennuspalvelut, yksilövalmennus ja fysioterapia. Arvomaailmamme ja palvelulupauksemme ovat lähes identtiset. Helsinki Athletic Lab panostaa erityisesti laadukkaisiin asiakaskokemuksiin, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja yhteisöllisyyteen. Olemme todella innoissamme, sillä yhdistymisen myötä olemme entistä vahvempia yhdessä!

Ideal Healthin toimitusjohtaja Karri Eliasson:

”Olen jo pitkään seurannut Villeä ja Labin laadukasta tekemistä. Arvomme ja tavoitteemme ovat yksi yhteen ja on aivan mahtavaa saada Lab osaksi Ideal Healthia. Yhdistyminen tekee Ideal Healthista Suomen laadukkaimman liikunta- ja terveysalan yrityksen. Tavoitteenamme on kehittyä joka päivä paremmaksi.”

Helsinki Athletic Labin toimitusjohtaja Ville Rapeli:

”Me Labilla olemme miettineet todella paljon, että mikä on seuraava askel, jonka haluamme ottaa, jotta voimme auttaa ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla. Oma unelmani on olla luomassa holistista palvelua, joka mahdollistaa ihmisten auttamisen terveyden ja hyvinvoinnin kaikilla osa-alueilla. Ideal Health on meille täydellinen ja erittäin luonnollinen jatkumo. Olen ylpeä ja kiitollinen, että pääsemme jatkamaan tarinaamme Ideal Healthin brändin alla”

Yhdistymisen myötä Helsinki Athletic Lab sulautuu Ideal Healthin brändin alle elokuun alussa 2024. Löydät terveys- ja liikuntapalvelumme jatkossa kolmelta Ideal Health -toimipisteeltä Helsingin Punavuoresta, Kampista ja Töölöstä.

Pienryhmävalmennus jatkuu Ideal Healthin asiakkaille tuttuun tapaan Punavuoren toimipisteellä. Elokuusta alkaen lukujärjestyksessä ovat rinnakkain Workout of the Day- ja Ideal Workout -tunnit.

Tiedotamme yhdistymisen etenemisestä somessa sekä uutiskirjeessämme. Käy myös tutustumassa Helsinki Athletic Labin toimintaan osoitteessa www.helsinkiathleticlab.com

Käy tutustumassa uuteen sivustoomme TÄSTÄ ja saat ajankohtaisimmat uutiset ja tapahtumat!