Fysiovalmennus uutena palveluna Punavuoressa!

Fysiovalmennus

Kärsitkö tuki- ja liikuntaelinvaivasta, joka haittaa arkea ja harrastuksia? Haluaisitko treenata kuntosalilla, mutta alaselkä kipeytyy aina ja harrastus loppuu ennen kuin kunnolla alkaakaan? Haluatko parhaat tehot irti omasta harrastuksestasi ja välttää rasitusperäisiä vaivoja? Onko sinulla urheiluvamma, johon tarvitset ammattilaisen apua kuntoutaksesi takaisin lajiin? Vai tarvitsetko kenties suorituskykyä parantavaa ja urheiluvammoja ehkäisevää valmennusta oman urheilulajisi tueksi? Jos vastasit johonkin kyllä tämä fysiovalmennus on juuri Sinulle!

Fysiovalmennus on yksilövalmennusta, jossa yhdistyy fysioterapian ja fysiikkavalmennuksen hyödyt. Fysioterapian puolelta valmennukseen tuodaan laaja ymmärrys tuki- ja liikuntaelinongelmien syistä sekä kuntoutuksesta ja fysiikkavalmennuksesta suorituskykyä kehittävät lainalaisuudet.

Valmennuksessa kehitetään fysiikkavalmennuksesta tuttuun tapaan voiman eri muotoja, kehonhallintaa sekä liikkuvuutta ja samalla huomioidaan yksilölliset vaatimukset esimerkiksi mahdollinen tuki- ja liikuntaelinongelma. Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelin sekä urheiluperäisten vammojen kuntoutuksesta ja ennaltaehkäisystä sekä fysiikkavalmennuksesta.

Lue palvelusta lisää tarkemmin tästä ja jätä yhteystietosi!