Työhyvinvointi

Työhyvinvointi

Työhyvinvointi Helsinki, Töölö

Onko teidän yrityksessänne työhyvinvointi kunnossa? Onko yrityksenne kiinnostunut lisäämään työntekijöidenne työhyvinvointia tarjoamalla hierontaa? Tai työntekijöiden hyvinvointia ja ryhmähenkeä parantavalla pienryhmäharjoittelulla?

Tuki- ja liikuntaelinperäiset sairauspoissaolot ovat valitettavan yleisiä useissa työyhteisöissä ja säännöllinen hieronta on hyvä tapa vähentää näistä johtuvia poissaoloja. Sairauslomien aiheuttamat haitat ja kustannukset ovat kuormittavia etenkin pienille ja keskisuurille yrityksille. Jo yhden sairauspoissaolopäivän hinta voi kohota jopa 350€:n (huomioitu sijaisjärjestelyt, työn hidastuminen ja ylityöt, Elinkeinoelämän Keskusliitto). Usein etenkin tuki- ja liikuntaelinperäiset poissaolot vaativat pidempiä ja toistuvia poissaoloja ja niiden ennaltaehkäisy on tärkeää ja maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.

Vaikka sairauspoissaolojen vähentäminen on erittäin tärkeää voi hieronnalla olla myös muita hyötyjä. Hieronnan jälkeen työpisteelle palaa virkistynyt, motivoitunut ja iloinen työntekijä, jonka työteho ja laatu paranee! Toimimme jo yhteistyössä muutaman PK-seudun yrityksen kanssa ja palaute on ollut erittäin positiivista niin työnantajan kuin työntekijöidenkin puolelta.

Tyytyväinen ja terve työntekijä on yrityksen voimavara, joten työhyvinvointiin kannattaa investoida!

Kun yritys tarjoaa hierontapalveluedun kaikille työntekijöilleen, on kulu kirjanpidossa vähennyskelpoinen!

Idealfysio tarjoaa joustavia vaihtoehtoja yhteistyölle. Vaihtoehtoina voi olla esimerkiksi työntekijöillenne mahdollisuus käyttää Idealfysion hieronta- ja osteopatiapalveluita toimipisteillämme (Töölö, Kamppi, Punavuori) tai jos tiloistanne löytyy hierontaan sopiva tila, voi hieroja tulla myös työpaikallenne sovittuna aikana. Kysy myös meitä yrityksenne tapahtumiin tai virkistyspäiville!

Tapoja, joilla yhteistyö voidaan toteuttaa on useita ja määrä tai tapa, jolla yritys tukee etua on aina räätälöitävissä Teille sopivaksi. Pyrimme tarjoamaan aina kokonaisuuden, joka palvelee Teidän yritystänne mahdollisimman hyvin!

Uudella Kampin toimipisteellämme pystymme jatkossa myös tarjoamaan laadukasta yksilö- ja pienryhmävalmennusta työntekijöillenne! Yhdistämällä harjoittelun ja lihashuollon voidaan saada aikaan jo huomattavia parannuksia yrityksenne työntekijöiden terveydessä ja poissaolojen vähentämisessä ja valmennus- ja treenikokonaisuus voidaan aina suunnitella Teille sopivaksi!

Voit käydä tutustumassa valmennuspalveluihin Idealperformancen sivuilla ja samalla meidän valmennusfilosofiaamme. Uuden valmennuskonseptin sisältöön kuuluu myös ravitsemusneuvonta, joka täydentää kokonaisuuden, johon kuuluu liikunta, ravinto ja palautuminen!

Pyydämme laittamaan yrityssopimusten tarjouspyynnöt osoitteeseen info@idealfysio.fi

Meillä voit hyödyntää myös Smartumin, ePassin sekä Edenredin työsuhde-edut!