Ismo Palmamäki

Ismo Palmamäki
OMT-Fysioterapeutti – Urheilufysioterapia

Aloitin urani urheiluhierojana vuonna 2001, jonka jälkeen jatkoin opiskeluja ja valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2005 ja OMT-fysioterapeutti tutkinnon sain valmiiksi vuonna 2011.

Yli 10 vuoden opinnot ja noin 20 vuoden työkokemus ovat mahdollistaneet monipuolisen työnkuvani moninaisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa. Tyypillisiä fysioterapia-asiakkaitani ovat ns. hyötyliikkujat, aktiivisesti liikkuvat ihmiset ja näiden lisäksi tavoitteellisesti urheiluharrastavat/ kilpaurheilijat.

Oma urheilutaustani on varsin monipuolinen ja pitkä. Lajeista voisi mainita yleisurheilun ja jääkiekon. Koen, että näistä saatu kokemus auttaa minua ymmärtämään aika hyvin urheilijoita ja heidän tarpeitaan, joten teen ja olen tehnyt yhteistyötä jo vuosia eri lajien huippu-urheilijoiden kanssa mm. yleisurheilu, triathlon, jääkiekko, taitoluistelu. Tämän klinikkatyöni lisäksi olen toiminut viimeiset 15 vuotta kouluttajana kuntoutusalan eri ammattilaisille (fysioterapeutit, hierojat, osteopaatit)

Käytän työssäni monipuolista ja yksilöllistä lähestymistapaa, jossa hoitosuunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti vastaamaan asiakkaan sen hetkistä tilannetta ja tarpeita. Tavoitteet kuntoutukselle luot sinä ja minä toimin tällä matkalla ohjaajanasi.

Erityisosaamisalueitani ovat:

  • Akuutit ja pitkittyneet niska- ja alkaselkävaivat
  • Erilaiset akuutisti tai pikkuhiljaa alkaneet olkapää ja polvivaivat
  • Urheiluvammojen kuntouttaminen, kuntoutuksen oikeanlainen aikataulutus/optimointi ja paluu urheilun pariin
  • Kivunhoito mm. akupunktio/Dry Needling
  • Jalkaterän vaivat esim. plantaarifaskia, akillesjänne
  • Alaraaja analyysit – yksilölliset tukipohjalliset (SIDAS)

Varaa aika Ismolle Punavuoreen tästä!

Jos haluat kysyä Ismolta sopiiko OMT-fysioterapia juuri sinun vaivaasi voit aina laittaa Ismolle kyselyä sähköpostitse tästä!