Iida Nyman

Iida Nyman
Urheiluhieroja

Valmistuin kesäkuussa 2023 Suomen Urheiluhierojaopistolta, koulutetuksi hierojaksi/ urheiluhierojaksi. Opiskeluissa keskityimme laajasti anatomian sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien tietämykseen. Kävimme myös runsaasti läpi erilaisia tekniikoita nivelten liikelaajuuksien kehittämiseen, kuten mobilisointitekniikoita, traktioita tai MET:tejä.
SUHO:lla opiskelun ohessa kävin myös akupunktiokoulutuksen, joten tarvittaessa voimme käynnilläsi hakea helpotusta vaivoihisi myös akupunktioneulojen avulla.

Opiskeluni eivät kuitenkaan jää vielä tähän, vaan aloitan elokuussa neljä vuotta kestävät osteopaatin opinnot. Ja, koska uuden oppiminen ei ole koskaan turhaa, niin käyn myös tällä hetkellä online-kursseja aiheista ravinto ja palautuminen.

Oma liikuntataustani on laaja, mutta eniten aikaa olen viettänyt jalkapallokentillä, jota olen nyt pelannut tavoitteellisesti noin 10 vuotta. Vapaa-ajallani, jalkapallon ulkopuolella käyn tekemässä milloin mitäkin… salilla, pyöräilemässä, juoksemassa tai jotain palloilulajia höntsäämässä ystävieni kanssa. SUHO:lla pääsimme myös yhteistyössä olevien urheiluseurojen kautta tekemään paljon töitä urheilijoiden parissa, joten kokemusta ja lajitietoutta löytyy myös urheilun puolelta.

Pidän erityisen tärkeänä sitä, että asiakkaani voivat hyvin kaikilla osa-alueilla. Tuletpa sitten hoitamaan vaivojasi, hakemaan kivunlievitystä tai ihan vain rentoutumaan, niin olet aina tervetullut vastaanotolleni!