Henrik Ruokanen

Henrik Ruokanen (Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Valmistuin Espanjassa keväällä 2019 urheiluhierojaksi. Omaan vahvan urheilutaustan lapsesta lähtien jalkapallon ja jääkiekon parissa. Kuluttavan pelityylini takia, jouduin lopettamaan jääkiekon muutama vuosi sitten olkapäävamman vuoksi. Edellä mainitun urheilutaustani takia urheiluhierojan ammatti on ollut jo vuosia unelmani. Nyt päätin toteuttaa haaveeni ja vaihtaa alaa. Urheiluhieronta sopii kaikille ja hoito suunnitellaan aina yksilöllisesti.

Opiskelen tällä hetkellä myös ortopedista osteopatiaa, josta saan lisää työkaluja hoitotyöhön. Osteopatia on tuki- ja liikuntaelimistön kiputilojen sekä ongelmien hoitamista. Hoitoon kuuluu usein tarkka haastattelu ja tutkiminen, manuaalinen hoito sekä kotiin annettavat hoito-ohjeet. Voit lukea lisää ortopedisesta osteopatiasta täältä!

Mielestäni kehon hyvinvointi on suorassa yhteydessä mielen hyvinvointiin ja näin ollen tavoitteenani on auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa. Urheiluhieronta ja osteopatian opinnot antavat tähän loistavan lähtökohdan!

Henkkaa vastaanottaa Töölössä maanantaista perjantaihin ja ajoittain myös viikonloppuisin! Varaa aika Henkalle tästä!