Heikki Hulkko

Heikki Hulkko / Punavuori
Fysioterapeutti

TAUSTA JA TYÖKOKEMUS

Minulla on yli kymmenen vuoden kattava kokemus terveys- ja liikunta-alan ammattilaisena. Aloitin työskentelyn urheiluhierojana, josta matkani johti fysioterapian ja voimavalmennuksen pariin. Olen urani aikana työskennellyt eri tuki- ja liikuntaelinvaivojen parissa, asiakkaan taustasta tai iästä riippumatta. Oma liikunnallinen tausta löytyy kamppailulajien parista, eritoten brasilialainen jujutsu ja lukkopaini, mutta tällä hetkellä keskityn vain voimaharjoitteluun.

OSAAMISENI YDIN JA VALMENNUS

Haluan taata ohjattavilleni mahdollisimman tehokasta harjoittelua turvallisuudesta ja tekniikasta tinkimättä, sekä lisätä liikkuvuutta ja voimaa. Osaamiseeni kuuluu erinäisten tuki- ja liikuntaelinongelmien hoito, oli kyseessä rasitusvamma tai meneillään akuutti-/krooninenkipu.

Tehokkaimpia keinoja ennaltaehkäistä vammojen syntyä on kasvattaa voimatasoja, kehittää asentotuntoaistia (proprioseptiikkaa) sekä lisätä liikkuvuutta ja sen hallintaa.

Katsomme yhdessä mikä on juuri sinun lähtötasosi. Tämä huomioiden rakennan turvallisen ja tehokkaan harjoitteluohjelman, oli kyseessä sitten vamman jälkeinen harjoittelu, edistyneempi harjoittelu tai jotain siltä väliltä.

Valmentajana olen ystävällinen, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen, mutta samalla myös vaativa ja jämäkkä. Tärkeintä onnistuneessa fysioterapia- ja valmennussuhteessa on avoin kommunikointi sekä luottamussuhde.

KOULUTUKSET

  • Fysioterapia (AMK)
  • Voimavalmentaja (Trainer 4 You)
  • Urheiluhieroja (TYA)
  • Lukuisia lisäkoulutuksia, kuten Kinetic Control