Essi Suomilammi

Essi Suomilammi (Töölö, Kamppi)
Osteopatian maisteri

Valmistuin osteopatian maisteriksi ja pilatesohjaajaksi Englannissa. Osteopatia on tuki- ja liikuntaelinsairauksiin erikoistunut hoitomuoto. Olen erikoistunut akuutin ja kroonisen kivun hoitoon, mutta minua kiinnostaa myös alaselän kivut, niska- ja hartianseudun kipu, jänneongelmat, nivelrikko, sekä päänsäryn ja migreenin hoito.

Raskausajan osteopatia

Minulla on pätevyys kuntouttaa raskauden aikana ja sen jälkeisiä mahdollisia lantionpohjan ja vatsan alueen ongelmia. Ammatissani pidän erityisesti kommunikoinnista ihmisten kanssa. Pyrin kuuntelemaan asiakasta tarkasti, jotta pystyn auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olen pätevä hoitamaan kaikenikäisiä vauvasta vaariin ja hoidossani käytän monipuolisesti erilaisia hoitotekniikoita riippuen asiakkaan tarpeesta. Osteopatia on turvallinen hoitomuoto ja Essin vastaanotolla osteopatia perustuu vahvasti tutkittuun tietoon ja hoito osataan aina yksilöidä asiakkaalle.

Luon asiakkaalleni aina hoitosuunnitelman, joka voi sisältää elämäntapa- ja liikuntaneuvoja, joita voidaan harjoittaa kotona hoitokertojen välillä tai hoidon loputtua. Essin omat verkkosivut, jossa luettavissa paljon hyvää ja ajankohtaista tietoa osteopatiasta ja muusta terveydenhuollosta löytyy täältä!

Essin vastaanotolle voit varata aikoja Kamppiin maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina sekä Töölöön tiistaina ja torstaina. Varaa aika Essille täältä!