Henkilökunta

Henkilökunta

Olemme tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut helsinkiläinen yritys. Olemme aloittaneet toimintamme v. 2014. Yrityksemme palveluihin kuuluu urheiluhieronta, osteopatia, fysioterapia, ravitsemusneuvonta sekä yritysten työhyvinvointi. Koko henkilökuntamme on Valviran hyväksymiä ja rekisteröimiä alan ammattilaisia. Klinikkamme löydät Töölöstä, Kaartinkaupungista, Kampista sekä Punavuoresta. Tervetuloa!

Joonas Lahtinen (Kaartinkaupunki, Kamppi, Töölö)
Osteopaatti

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta v. 2010 ja osteopaatiksi valmistuin ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksesta v. 2017. Olen lisäksi opiskellut Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemusta. Aloitin myös syksyllä -20 urheilu- ja liikuntafysioterapian maisterinopinnot Jyväskylässä.

Erikoisosaamiseeni kuuluu tuki- ja liikuntaelinongelmien hoito, urheilu- ja rasitusvammojen kuntoutus sekä leikkauksien jälkitilojen hoito. Palveluihini kuuluu myös kokonaisvaltainen fysiikkavalmennus. Valmennuksen tavoite on suorituskyvyn parantaminen omassa lajissa sekä arjessa ja rasitusvammojen ehkäisy niin urheilijalla, kuin kuntoliikkujalla. Valmennus tapahtuu Kampin toimipisteellä yksityisellä salillamme. Tutustu Idealperformancen palveluihin täältä!

Kokemusta vuosien varrella eri lajien urheilijoiden parista löytyy mm. jääkiekosta, koripallosta, käsipallosta sekä olen ollut mukana Helsinki City Maraton ja Tukholman maraton tapahtumissa. Toimin myös Torpan Poikien edustusjoukkueiden osteopaattina vuosina 2016-2019 ja tällä hetkellä toimin HIFK:n Naisten jääkiekkojoukkueessa osana tiimiä, joka vastaa vammojen ehkäisystä, kuntoutuksesta sekä fysiikkavalmennuksesta. Lisäksi toimin useamman vuoden myös hieronnan opettajana Erottajan hierojakoulussa. Urheilutaustaa itseltäni löytyy jääkiekon parista lähemmäs 15 vuotta.


Karri Eliasson (Kaartinkaupunki, Kamppi, Töölö)
Osteopaatti

Olen koulutukseltani urheiluhieroja ja osteopaatti. Minulla on vahva kokemus eri lajien urheilijoiden hoidosta (mm. jääkiekko, koripallo ja yleisurheilu). Erilaisten pehmytkudostekniikoiden lisäksi käytän hoidossani myös akupunktioneuloja. Lisään neuloihin tavallisesti matalaa sähkövirtaa, jonka avulla tehostetaan vaikutusta hermoston toimintaan vähentäen kipua ja parantaen lihasten toimintaa. Hoito tehdään aina yhteisymmärryksessä potilaan kanssa.

Työssäni haluan auttaa urheilijoita saavuttamaan huippunsa ja se onnistuu kun kroppa on ehjä ja toimii optimaalisesti. Hoidan mielelläni myös kaikenlaisia arkipäivän vaivoja iästä ja ammatista riippumatta.

Toimin myös fysiikkavalmentaja Idealperformancen puolella.


Johanna Kaarela (Töölö, Kaartinkaupunki)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Suoritin tutkintoni Espanjassa. Kiinnostukseni kehonhuoltoon, tuki- ja liikuntaelimistön vammoihin sekä toimintakyvyn parantamiseen heräsi urheilutaustani ja aiempien töiden tuomista kokemuksista. Itseltäni urheilutaustaa löytyy yleisurheilun sekä telinevoimistelun parista, joissa olen myös toiminut valmentajana. Maailma kolhii ja jumittaa meitä eri tavoin, tästä syystä pidän äärimmäisen tärkeänä keskittyä jokaisen asiakkaan yksilölliseen hoitamiseen.

Johanna vastaanottaa Töölössä tiistaina ja perjantaina sekä Kaartinkaupungissa maanantaina ja keskiviikkona.


Henrik Ruokanen (Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Valmistuin Espanjassa keväällä 2019 urheiluhierojaksi. Omaan vahvan urheilutaustan lapsesta lähtien jalkapallon ja jääkiekon parissa. Kuluttavan pelityylini takia, jouduin lopettamaan jääkiekon muutama vuosi sitten olkapäävamman vuoksi. Edellä mainitun urheilutaustani takia urheiluhierojan ammatti on ollut jo vuosia unelmani. Nyt päätin toteuttaa haaveeni ja vaihtaa alaa. Mielestäni kehon hyvinvointi on suorassa yhteydessä mielen hyvinvointiin ja näin ollen tavoitteenani on auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa.

Henkkaa vastaanottaa Töölössä maanantaista perjantaihin ja ajoittain myös viikonloppuisin!


Matilda Cordeiro (Töölö)
Fysioterapeutti / Urheiluhieroja

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Erityisesti olen kiinnostunut eri vammojen ennaltaehkäisystä sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta ja kuntoutuksesta. Lajikokemusta sekä tietämystä löytyy erityisesti käsipallosta ja muista palloilulajeista. Toimin tällä hetkellä apuvalmentajana/fysioterapeuttina Sparta B-tytöt käsipallojoukkueelle.

Hoitotilanteessa pyrin kuuntelemaan asiakasta huolella – yhdessä laadimme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja käymme harjoitteet läpi. Käsittelyssä käytän paljon mobilisointia sekä pehmytkudostekniikoita. Osaamiseeni kuuluu myös urheilu- ja kinesioteippaus.

Tervetuloa! Välkommen, jag hjälper dig gärna på svenska!  Welcome, I will gladly help you in English!

Matildalle voit varata aikoja Töölön toimipisteellä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.


Kukka Kyyhkynen (Kaartinkaupunki)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Erottajan hierojakoulusta. Oma urheilu-urani koripallon saralla loppui loukkaantumiseen, jonka jälkeen olen toiminut telinevoimistelu- ja koripallovalmentajana. Kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin sekä kehonhuoltoon on herännyt kokemuksen ja koulutusten kautta. Työskentelen paljon urheilijoiden kanssa, mutta hoidan mielelläni kaikenlaisia arkipäiväisiä kehoon liittyviä ongelmia ja vaivoja.

Haluan työlläni vaikuttaa positiivisesti jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Parasta työssäni on se, että pääsen yksilöllisesti keskittymään asiakkaan ongelmiin ja näkemään konkreettiset tulokset hoidon vaikutuksista.

Kukalle voit varata aikoja Kaartinkaupunkiin maanantaista perjantaihin ja ajoittain myös viikonloppuisin.


Essi Suomilammi (Töölö, Kamppi)
Osteopatian maisteri

Valmistuin osteopatian maisteriksi ja pilatesohjaajaksi Englannissa. Olen erikoistunut akuutin ja kroonisen kivun hoitoon, mutta minua kiinnostaa myös alaselän kivut, niska- ja hartianseudun kipu, jänneongelmat, nivelrikko, sekä päänsäryn ja migreenin hoito.

Minulla on pätevyys kuntouttaa raskauden aikana ja sen jälkeisiä mahdollisia lantionpohjan ja vatsan alueen ongelmia. Ammatissani pidän erityisesti kommunikoinnista ihmisten kanssa. Pyrin kuuntelemaan asiakasta tarkasti, jotta pystyn auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olen pätevä hoitamaan kaikenikäisiä vauvasta vaariin ja hoidossani käytän monipuolisesti erilaisia hoitotekniikoita riippuen asiakkaan tarpeesta.

Luon asiakkaalleni aina hoitosuunnitelman, joka voi sisältää elämäntapa- ja liikuntaneuvoja, joita voidaan harjoittaa kotona hoitokertojen välillä tai hoidon loputtua.

Essin vastaanotolle voit varata aikoja Kamppiin maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina sekä Töölöön tiistaina ja torstaina.


Mona Rinta-Runsala (Kamppi)
Fysioterapeutti / Urheiluhieroja

Olen Seinäjoelta kotoisin oleva fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Fysioterapeutin ja hierojan työn monipuolisuus, ihmisläheisyys ja terveyden edistäminen ovat suurimmat motivaationi tällä alalla. Työssäni painotan asiakaslähtöisyyttä ja kokonaisvaltaista asiakkaan huomioimista. Hoitotilanteessa keskitytään tavoitteellisten ja mielekkäiden harjoitteiden toteuttamiseen positiivisessa ympäristössä. Hoitomenetelminä käytän myös pehmytkudostekniikoita ja mobilisointia. Haluan jatkuvasti kehittää osaamistani lisäkoulutuksilla. Omaa harrastustaustaa löytyy erityisesti lentopallon saralta. Tarjoan sekä hieronta- että fysioterapiapalveluita.

Monalle voit varata aikoja perjantaisin Kamppiin.


Beda Eronen

Beda Eronen (Töölö, Kamppi) 
Urheiluhieroja / Hieroja

Koulutukseltani olen urheiluhieroja sekä personal trainer. Lisäksi erityisosaamiseen kuuluu raskausajan hieronta. Pyrin jatkuvasti kouluttamaan lisää itseäni, jotta pystyisin auttamaan asiakkaitani mahdollisimman monipuolisesti aina yksilön omat tarpeet huomioiden. Tällä hetkellä opiskelen joogaopettajaksi, josta saan vielä syvempää ymmärrystä kehon ja mielen välille, sekä uusia työkaluja tukemaan osaamistani. Työssäni minulle erityisen tärkeää on ammattitaito, laatu, ihmisten välinen kohtaaminen sekä asiakkaan toiveiden toteuttaminen. ⁣

2019 päätin lopettaa urheilu-urani 400m juoksijana, jonka jälkeen olen nauttinut äärimmäisen paljon itse valmentamisesta, etenkin juoksuvalmennuksista, sen kokonaisvaltaisuuden takia. Mikäli juoksu ei oo sun juttu, pystytään yhtä hyvin myös suunnittelemaan ohjelma juuri sinun omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Jos näistä heräsi mitä vain kysymyksiä, niin älä ollenkaan epäröi laittaa viestiä bedantreenit@gmail.com​ – vastaan niihin mielelläni​ 😊 ⁣

Erilaisten ihmisten kohtaaminen on työni parhaita puolia, siispä olet lämpimästi tervetullut minulle hierontaan taikka valmennukseen juuri sellaisena kuin olet!

Bedalle voit varata aikoja Kampin ja Töölön toimipisteille ma-to.


Akseli Sjøberg

Akseli Sjøberg (Kaartinkaupunki)
Urheiluhieroja / hieroja

Olen koulutukseltani urheiluhieroja. Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta. Sosiaali- ja terveysalalla sekä ihmisten kanssa työskenteleminen on ollut minulle jo pitkään kutsumusammatti. Aiemmalta ammatiltani olen lähihoitaja. Itselläni on monen vuoden takainen tausta useamman eri lajin parissa mm. triathlonin sekä maastopyöräilyn, jonka myötä minulle on herännyt isompi kiinnostus kehonhuoltoon. Työssäni haluan auttaa asiakkaitani yksilöllisesti tarpeidensa mukaan tavoittelemalla parhaan mahdollisen tuloksen kehonhuollossa sekä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Akseli ottaa vastaan Kaartinkaupungin toimipisteellä tiistaista perjantaihin.


Leo Vermilä (Töölö)
Urheiluhieroja

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2016, ja olen toiminut hierojana siitä lähtien.

Olen erikoistunut purentaelimistön toimintahäiriöiden hoitoon, hoidan siis esimerkiksi bruksismista eli narskuttelusta aiheutuvia oireita. Olen myös Dry Needling-terapeutti (DNT), eli hoidon aikana voimme käyttää myös akupunktioneuloja, joilla voidaan hoitaa lihaksissa olevia kipupisteitä tai kivun heijastealueita. DN avulla voidaan helpottaa esimerkiksi migreeni- ja muita päänsärky-oireita, ja tehostaa kivunlievitystä. Neuloja käytetään, jos asiakas näin haluaa.

Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hoitamisesta, ja hieronnan avulla voimmekin hoitaa hyvin erilaisia kiputiloja ja stressiä. Annan myös, oman osaamiseni rajoissa, tarvittaessa harjoitteita, joilla voit itse huoltaa kehoasi ja voida paremmin.

Pidän työstäni hyvin paljon ja se näkyy vilpittömänä haluna auttaa jokaista vastaanotolle tulevaa, on hierontaan tulon syy mikä tahansa.

Tervetuloa! Welcome, I also speak English.


 

Samu Kauppila (Punavuori)
Fysioterapeutti

Valmistuin fysioterapeutiksi 2016, jonka jälkeen olen toiminut moninaisesti alan klinikoilla ja urheiluseuroissa. Tällä hetkellä olen miesten futsalmaajoukkueen ja Veikkausliigan HIFK:n fysioterapeutti, ja teen fyysistä valmennusta Kansallisen Liigan NJS:ssa. Töiden ohessa opiskelen urheilufysioterapiasta maisteriksi ja jäähdyttelen omaa jalkapallouraa 3-divisioonassa.

Asiakkaat tulevat vastaanotolleni usein arkea tai harjoittelua haittaavan vaivan tai loukkaantumisen kanssa – tai joskus ilman kuntoutettavaa vaivaakin treenimielessä. Pyrin rakentamaan selkeän kuvan ongelmastasi ja sen taustoista huolellisella tutkimuksella ja haastattelulla, ja tämän kautta löydämme toivon mukaan tien ratkaisujen poluille. Katson usein kaikenlaisia vammoja hyvänä ikkunana myös muiden ominaisuuksien kehittämiseen, mikäli tämä kuuluu tavoitteisiisi. Yleensä ei ole olemassa nopeita korjauksia, kun tarkoituksena on muuttaa jotain, mutta pyrin antamaan sinulle juuri sen verran apuani kuin mitä olet etsimässä, ja koetan auttaa sinua löytä-mään työkalut hallita vaivaasi tai toivomaasi muutosta ilman kalliita kuukausien tai vuosien hoitojaksoja.

Erikoisosaamistani ovat erityisesti alaraajoihin, juoksuun tai suunnanmuutoslajeihin liittyvät vaivat ja ongelmat, mutta vastaanotolleni olet tervetullut minkä tahansa kuntoutus-/treeniongelman kanssa. Koen, että tiedän sen, mitä en tiedä, ja konsultoin helposti muita ammattilaisia moniammatillisen avun taatakseni!

  • Fysioterapeutti (2016)
  • Certificate in Strength Training (Barca Universitas)
  • Certificate in Physical Training and Soccer Methodology (ISSPF)
  • MSc Student (Sport&Exercise Physiotherapy, 2020-23)

 

Sampo Kettunen (Kaartinkaupunki, Punavuori)
Urheiluhieroja

Olen koulutukseltani urheiluhieroja ja opiskelen ortopedista osteopatiaa. Erityisesti olen kiinnostunut eri vammojen ennaltaehkäisystä ja kuntoutuksesta sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta ja kuntoutuksesta. Itse olen pelannut tavoitteellisesti jääkiekkoa nuorempana ja sen kautta erilaiset urheiluun liittyvät vammat ja niiden kuntoutukset ovat kokemuksesta tuttuja.

Haluan auttaa ihmisiä pääsemään eroon kivuista sekä kehittämään fyysistä hyvinvointiaan. Pelkkä rentoutuminen on myös hyvä syy käydä silloin tällöin hieronnassa, joten sinulla ei tarvitse mitään vaivoja olla jotta voit vastaanotolleni tulla.

Tervetuloa!


 

Teemu Tikka (Punavuori)
Urheiluhieroja

Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta juhannuksena 2022. Kiinnostukseni alaa kohtaan on tullut enimmikseen oman urheilutaustan kautta. Ala-aste ikäisestä täysi-ikäisyyden korville asti harrastin mm. Salibandyä ja jääkiekkoa josta jälkimmäinen oli selkeästi mieleisempi laji.

Harrastuksen loputtua ei urheileminen kuitenkaan päättynyt. Liikuntamuoto vaihtui salitreeniksi josta on 5 vuoden aikana kehittynyt intohimo kehonrakennusta kohtaan. Tarkoituksena on kehittää itseäni uuden ammatin parissa lisäkoulutuksilla ja opiskelemalla tuoreinta tietoa terveys-ja hyvinvointialaan liittyen.