Henkilökunta

Henkilökunta

Olemme tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut helsinkiläinen yritys. Olemme aloittaneet toimintamme v. 2014. Yrityksemme palveluihin kuuluu urheiluhieronta, ortopedinen osteopatia, fysioterapia sekä yritysten työhyvinvointi. Koko henkilökuntamme on Valviran hyväksymiä ja rekisteröimiä alan ammattilaisia. Klinikkamme toimipaikkana toimii Pohjoinen Hesperiankatu 11, Töölö, Helsinki.

Joonas Lahtinen
Osteopaatti

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta v. 2010 ja ortopediseksi osteopaatiksi v. 2017. Siitä lähtien olen toiminut yrittäjänä. Kokemusta vuosien varrella eri lajien urheilijoiden hoidosta löytyy mm. jääkiekosta, koripallosta, käsipallosta sekä olen ollut mukana hieromassa juoksijoita Helsinki City Maraton ja Tukholman maraton tapahtumissa. Toimin myös Torpan Poikien koripallojoukkueen urheiluhierojana/osteopaattina. Urheilutaustaa itseltäni löytyy jääkiekon parista lähemmäs 15 vuotta. Työssäni pidän tärkeänä jokaisen asiakkaan hoitamista yksilöllisten tarpeiden mukaan huippu-urheilijasta eläkeläiseen.

Karri Eliasson
Osteopaatti

Olen koulutukseltani urheiluhieroja ja osteopaatti. Minulla on vahva kokemus eri lajien urheilijoiden hoidosta (mm. jääkiekko, koripallo ja yleisurheilu). Erilaisten pehmytkudostekniikoiden lisäksi käytän hoidossani myös akupunktioneuloja. Lisään neuloihin tavallisesti matalaa sähkövirtaa, jonka avulla tehostetaan vaikutusta hermoston toimintaan vähentäen kipua ja parantaen lihasten toimintaa. Hoito tehdään aina yhteisymmärryksessä potilaan kanssa.

Työssäni haluan auttaa urheilijoita saavuttamaan huippunsa ja se onnistuu kun kroppa on ehjä ja toimii optimaalisesti. Hoidan mielelläni myös kaikenlaisia arkipäivän vaivoja iästä ja ammatista riippumatta.

Mimi Reijula
Hieroja, Fysioterapeutti

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Urheilu on ollut aina lähellä sydäntä ja omakohtainen lajitaustani löytyy yleisurheilun puolelta. Olen tehnyt töitä niin ammattiurheilijoiden, ikääntyneiden kuin tuki- ja liikuntaelinoireista kamppailevien kanssa.

Tavoitteenani on asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi niin arjessa, työssä kuin harrastustenkin parissa. Jokainen asiakas on yksilö, jolle pyrin luomaan parhaan mahdollisen hoitosuunnitelman.

Miika Reinikainen
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen koulutukseltani hieroja/urheiluhieroja. Urheilu ja monipuolinen liikkuminen eri lajien parissa on aina ollut tärkeä osa omaa arkea sekä henkilökohtaista hyvinvointiani. Kiinnostukseni ihmisen anatomiaa ja kehonhuoltoa kohtaan heräsi aikaisemman toimistotyön aiheuttaman kehon passiivisuuden sekä vuosien aikana kärsittyjen omien erilaisten urheiluvammojen seurauksena. Olen erityisen kiinnostunut auttamaan liikkuvia ihmisiä paremman toimintakyvyn löytämisessä sekä vammojen ennaltaehkäisyssä.

Pyrkimykseni on hoitaa ihmistä kokonaisuutena, löytää aina paras ratkaisu kunkin asiakkaan yksilölliseen tarpeeseen ja näin edistää juuri sinun jaksamistasi sekä toimintakykyäsi arjessa. Oletpa sitten tavoitteellinen urheilija tai kunto-/hyötyliikkuja, olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!  

 

Johanna Kaarela
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Suoritin tutkintoni Espanjassa. Kiinnostukseni kehonhuoltoon, tuki- ja liikuntaelimistön vammoihin sekä toimintakyvyn parantamiseen heräsi urheilutaustani ja aiempien töiden tuomista kokemuksista. Itseltäni urheilutaustaa löytyy yleisurheilun sekä telinevoimistelun parista, joissa olen myös toiminut valmentajana. Maailma kolhii ja jumittaa meitä eri tavoin, tästä syystä pidän äärimmäisen tärkeänä keskittyä jokaisen asiakkaan yksilölliseen hoitamiseen.

  • Ajanvaraus

    Ajan voit varata sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme tai soittamalla numeroon 046 920 0008. Emme vastaa puheluihin hoidon aikana, mutta soitamme takaisin heti kun mahdollista.

    Varaa aika netistä