Henkilökunta

Henkilökunta

IdealFysion henkilökunta

Olemme tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut helsinkiläinen yritys. Olemme aloittaneet toimintamme v. 2014. Yrityksemme palveluihin kuuluu urheiluhieronta, ortopedinen osteopatia, ravitsemusneuvonta sekä yritysten työhyvinvointi. Koko henkilökuntamme on Valviran hyväksymiä ja rekisteröimiä alan ammattilaisia. Klinikkamme löydät Töölöstä osoitteesta Pohjoinen Hesperiankatu 11 sekä Kaartinkaupungista osoitteesta Pieni Roobertinkatu 11. Tervetuloa!

Joonas Lahtinen (Kaartinkaupunki, Kamppi, Töölö)
Osteopaatti

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta v. 2010 ja osteopaatiksi valmistuin ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksesta v. 2017. Olen lisäksi opiskellut Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemusta. Aloitin myös syksyllä -20 urheilu- ja liikuntafysioterapian maisterinopinnot Jyväskylässä.

Erikoisosaamiseeni kuuluu tuki- ja liikuntaelinongelmien hoito, urheilu- ja rasitusvammojen kuntoutus sekä leikkauksien jälkitilojen hoito. Palveluihini kuuluu myös kokonaisvaltainen fysiikkavalmennus. Valmennuksen tavoite on suorituskyvyn parantaminen omassa lajissa sekä arjessa ja rasitusvammojen ehkäisy niin urheilijalla, kuin kuntoliikkujalla. Valmennus tapahtuu Kampin toimipisteellä yksityisellä salillamme.

Kokemusta vuosien varrella eri lajien urheilijoiden parista löytyy mm. jääkiekosta, koripallosta, käsipallosta sekä olen ollut mukana Helsinki City Maraton ja Tukholman maraton tapahtumissa. Toimin myös Torpan Poikien edustusjoukkueiden urheiluhierojana/osteopaattina vuosina 2016-2019. Lisäksi toimin myös hieronnan opettajana Erottajan hierojakoulussa. Urheilutaustaa itseltäni löytyy jääkiekon parista lähemmäs 15 vuotta.


Karri Eliasson (Kamppi, Kaartinkaupunki, Töölö)
Osteopaatti

Olen koulutukseltani urheiluhieroja ja osteopaatti. Minulla on vahva kokemus eri lajien urheilijoiden hoidosta (mm. jääkiekko, koripallo ja yleisurheilu). Erilaisten pehmytkudostekniikoiden lisäksi käytän hoidossani myös akupunktioneuloja. Lisään neuloihin tavallisesti matalaa sähkövirtaa, jonka avulla tehostetaan vaikutusta hermoston toimintaan vähentäen kipua ja parantaen lihasten toimintaa. Hoito tehdään aina yhteisymmärryksessä potilaan kanssa.

Työssäni haluan auttaa urheilijoita saavuttamaan huippunsa ja se onnistuu kun kroppa on ehjä ja toimii optimaalisesti. Hoidan mielelläni myös kaikenlaisia arkipäivän vaivoja iästä ja ammatista riippumatta.

Toimin myös fysiikkavalmentaja Idealperformancen puolella.


Johanna Kaarela (Kaartinkaupunki, Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Suoritin tutkintoni Espanjassa. Kiinnostukseni kehonhuoltoon, tuki- ja liikuntaelimistön vammoihin sekä toimintakyvyn parantamiseen heräsi urheilutaustani ja aiempien töiden tuomista kokemuksista. Itseltäni urheilutaustaa löytyy yleisurheilun sekä telinevoimistelun parista, joissa olen myös toiminut valmentajana. Maailma kolhii ja jumittaa meitä eri tavoin, tästä syystä pidän äärimmäisen tärkeänä keskittyä jokaisen asiakkaan yksilölliseen hoitamiseen.


Henrik Ruokanen (Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Valmistuin Espanjassa keväällä 2019 urheiluhierojaksi. Omaan vahvan urheilutaustan lapsesta lähtien jalkapallon ja jääkiekon parissa. Kuluttavan pelityylini takia, jouduin lopettamaan jääkiekon muutama vuosi sitten olkapäävamman vuoksi. Edellä mainitun urheilutaustani takia urheiluhierojan ammatti on ollut jo vuosia unelmani. Nyt päätin toteuttaa haaveeni ja vaihtaa alaa. Mielestäni kehon hyvinvointi on suorassa yhteydessä mielen hyvinvointiin ja näin ollen tavoitteenani on auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa.


Kim Kousa (Kaartinkaupunki)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistolta urheiluhierojaksi. Minulta löytyy pitkä tausta urheilun parista palloilulajeista kamppailulajeihin. Omien urheiluvammojeni kautta heräsi kiinnostus omasta kehosta sekä kehonhuollosta, jonka kautta kiinnostuin urheiluhierojan työstä. Työssäni haluan auttaa asiakkaitani saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen hyvinvoinnissa ja kehonhuollossa!

Jag talar sen också svenska!


Matilda Cordeiro (Töölö)
Fysioterapia / Urheiluhieroja

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Erityisesti olen kiinnostunut eri vammojen ennaltaehkäisystä sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta ja kuntoutuksesta. Lajikokemusta sekä tietämystä löytyy erityisesti käsipallosta ja muista palloilulajeista. Toimin tällä hetkellä apuvalmentajana/fysioterapeuttina Sparta B-tytöt käsipallojoukkueelle.

Hoitotilanteessa pyrin kuuntelemaan asiakasta huolella – yhdessä laadimme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja käymme harjoitteet läpi. Käsittelyssä käytän paljon mobilisointia sekä pehmytkudostekniikoita. Osaamiseeni kuuluu myös urheilu- ja kinesioteippaus.

Tervetuloa! Välkommen, jag hjälper dig gärna på svenska!  Welcome, I will gladly help you in English!


Kukka Kyyhkynen (Kaartinkaupunki)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Erottajan hierojakoulusta. Oma urheilu-urani koripallon saralla loppui loukkaantumiseen, jonka jälkeen olen toiminut telinevoimistelu- ja koripallovalmentajana. Kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin sekä kehonhuoltoon on herännyt kokemuksen ja koulutusten kautta. Työskentelen paljon urheilijoiden kanssa, mutta hoidan mielelläni kaikenlaisia arkipäiväisiä kehoon liittyviä ongelmia ja vaivoja.

Haluan työlläni vaikuttaa positiivisesti jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Parasta työssäni on se, että pääsen yksilöllisesti keskittymään asiakkaan ongelmiin ja näkemään konkreettiset tulokset hoidon vaikutuksista.


Essi Suomilammi (Kaartinkaupunki)
Osteopaatti

Valmistuin osteopatian maisteriksi ja pilatesohjaajaksi Englannissa. Olen erikoistunut akuutin ja kroonisen kivun hoitoon, mutta minua kiinnostaa myös alaselän kivut, niska- ja hartianseudun kipu, jänneongelmat, nivelrikko, sekä päänsäryn ja migreenin hoito.

Minulla on pätevyys kuntouttaa raskauden aikana ja sen jälkeisiä mahdollisia lantionpohjan ja vatsan alueen ongelmia. Ammatissani pidän erityisesti kommunikoinnista ihmisten kanssa. Pyrin kuuntelemaan asiakasta tarkasti, jotta pystyn auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olen pätevä hoitamaan kaikenikäisiä vauvasta vaariin ja hoidossani käytän monipuolisesti erilaisia hoitotekniikoita riippuen asiakkaan tarpeesta.

Luon asiakkaalleni aina hoitosuunnitelman, joka voi sisältää elämäntapa- ja liikuntaneuvoja, joita voidaan harjoittaa kotona hoitokertojen välillä tai hoidon loputtua.


Elisabeth Kesti (Kamppi)
Fysioterapeutti / Urheiluhieroja / hieroja / PhysioPilates ohjaaja

Taustaltani olen fysioterapeutti (AMK), urheiluhieroja – koulutettu hieroja ja PhysioPilates Taso 1 ohjaaja (fysioterapeutti taustainen pilates ohjaaja). Omaan taustaa työstä niin julkisen kuin yksityisen puolen fysioterapeuttina, yksilö-, ja joukkueurheilun parista sekä ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Mm. pilateksen, dynaamisen kehonhuollon eri muotojen ja sisä intervallijuoksu tuntien parissa on tullut lavalta käsin treenattua satojen asiakkaiden kanssa.

Fysioterapian asiakkaille, jotka odottavat yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua, haluan tarjota ajantasaiseen tutkimukselliseen näyttöön ja käytännön osaamiseen pohjautuvaa osaamista. Huomioin asiakkaani kokonaisvaltaisesti ja kuuntelen asiakkaani tarpeita terapia- ja hoitomenetelmien sekä harjoittelu ohjelmien suhteen.

Vastaanotolla voidaan käyttää hoitomenetelmiä kuten terapeuttista harjoittelua, pehmytkudos tekniikoita, lihasenergia tekniikoita, nivelten mobilisointia, termisiä hoitoja sekä teippauksia. Vastaanoton keskiössä on avoin vuorovaikutus. Hierojana sovellan työssäni sekä klassisen-, että urheiluhieronnan tekniikoita, ja myös raskaana olevat henkilöt ovat tervetulleita hierontaan!

Asiakas vastaanottotilanteissa sovellan aina monipuolisesti erilaisista TULE-vaivoista ja niiden ennaltaehkäisystä sekä vammojen kuntouttamisesta karttunutta osaamista. Olen omistautunut alalle ja kuntoutan Sinua suuren sydämen kera. Janoan uuden oppimista ja ylläpidän tietouttani “ajankohtaisista aiheista” aktiivisesti kouluttautumalla. Haluan aidosti auttaa asiakkaitani saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja tarjoan keinot sen ylläpitoon. Vastaanottotyön lisäksi opetan koulutetun hierojan tutkintoon sisältyviä oppiaineita Hierojakoulu Relaxin toimipisteissä.

Tervetuloa!

If you speak English I will ensure that you feel comfortable and we are able to discuss the treatment without a language barrier. Welcome!

  • Ajanvaraus

    Ajan voit varata sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme tai soittamalla numeroon 046 920 0008. Emme vastaa puheluihin hoidon aikana, mutta soitamme takaisin heti kun mahdollista.

    Varaa aika netistä