Henkilökunta

Henkilökunta

Idealfysion henkilökunta

Olemme tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut helsinkiläinen yritys. Olemme aloittaneet toimintamme v. 2014. Yrityksemme palveluihin kuuluu urheiluhieronta, ortopedinen osteopatia, ravitsemusneuvonta sekä yritysten työhyvinvointi. Koko henkilökuntamme on Valviran hyväksymiä ja rekisteröimiä alan ammattilaisia. Klinikkamme löydät Töölöstä osoitteesta Pohjoinen Hesperiankatu 11 sekä Kaartinkaupungista osoitteesta Pieni Roobertinkatu 11. Tervetuloa!

Joonas Lahtinen (Helsinki, Töölö)
Osteopaatti

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta v. 2010 ja osteopaatiksi valmistuin ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksesta v. 2017. Olen lisäksi opiskellut Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemusta. Aloitin myös syksyllä -20 urheilu- ja liikuntafysioterapian maisterinopinnot Jyväskylässä.

Erikoisosaamiseeni kuuluu tuki- ja liikuntaelinongelmien hoito, urheilu- ja rasitusvammojen kuntoutus sekä leikkauksien jälkitilojen hoito. Palveluihini kuuluu myös kokonaisvaltainen fysiikkavalmennus. Valmennuksen tavoite on suorituskyvyn parantaminen omassa lajissa sekä arjessa ja rasitusvammojen ehkäisy niin urheilijalla, kuin kuntoliikkujalla. Jos olet kiinnostunut valmennuspalveluista laita minulle sähköpostia tästä niin kartoitetaan tilanne!

Kokemusta vuosien varrella eri lajien urheilijoiden parista löytyy mm. jääkiekosta, koripallosta, käsipallosta sekä olen ollut mukana Helsinki City Maraton ja Tukholman maraton tapahtumissa. Toimin myös Torpan Poikien edustusjoukkueiden urheiluhierojana/osteopaattina vuosina 2016-2019. Lisäksi toimin myös hieronnan opettajana Erottajan hierojakoulussa. Urheilutaustaa itseltäni löytyy jääkiekon parista lähemmäs 15 vuotta.


Karri Eliasson (Helsinki, Töölö)
Osteopaatti

Olen koulutukseltani urheiluhieroja ja osteopaatti. Minulla on vahva kokemus eri lajien urheilijoiden hoidosta (mm. jääkiekko, koripallo ja yleisurheilu). Erilaisten pehmytkudostekniikoiden lisäksi käytän hoidossani myös akupunktioneuloja. Lisään neuloihin tavallisesti matalaa sähkövirtaa, jonka avulla tehostetaan vaikutusta hermoston toimintaan vähentäen kipua ja parantaen lihasten toimintaa. Hoito tehdään aina yhteisymmärryksessä potilaan kanssa.

Työssäni haluan auttaa urheilijoita saavuttamaan huippunsa ja se onnistuu kun kroppa on ehjä ja toimii optimaalisesti. Hoidan mielelläni myös kaikenlaisia arkipäivän vaivoja iästä ja ammatista riippumatta.


Johanna Kaarela (Helsinki, Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Suoritin tutkintoni Espanjassa. Kiinnostukseni kehonhuoltoon, tuki- ja liikuntaelimistön vammoihin sekä toimintakyvyn parantamiseen heräsi urheilutaustani ja aiempien töiden tuomista kokemuksista. Itseltäni urheilutaustaa löytyy yleisurheilun sekä telinevoimistelun parista, joissa olen myös toiminut valmentajana. Maailma kolhii ja jumittaa meitä eri tavoin, tästä syystä pidän äärimmäisen tärkeänä keskittyä jokaisen asiakkaan yksilölliseen hoitamiseen.


Henrik Ruokanen (Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Valmistuin Espanjassa keväällä 2019 urheiluhierojaksi. Omaan vahvan urheilutaustan lapsesta lähtien jalkapallon ja jääkiekon parissa. Kuluttavan pelityylini takia, jouduin lopettamaan jääkiekon muutama vuosi sitten olkapäävamman vuoksi. Edellä mainitun urheilutaustani takia urheiluhierojan ammatti on ollut jo vuosia unelmani. Nyt päätin toteuttaa haaveeni ja vaihtaa alaa. Mielestäni kehon hyvinvointi on suorassa yhteydessä mielen hyvinvointiin ja näin ollen tavoitteenani on auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa.


Kim Kousa (Helsinki)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistolta urheiluhierojaksi. Minulta löytyy pitkä tausta urheilun parista palloilulajeista kamppailulajeihin. Omien urheiluvammojeni kautta heräsi kiinnostus omasta kehosta sekä kehonhuollosta, jonka kautta kiinnostuin urheiluhierojan työstä. Työssäni haluan auttaa asiakkaitani saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen hyvinvoinnissa ja kehonhuollossa!

Jag talar sen också svenska!


Emma Hakala (Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta. Urheilutaustaa löytyy aivan lapsesta saakka, aina voimistelusta amerikkalaiseen jalkapalloon asti, vahvin lajiosaamiseni löytyy amerikkalaisesta jalkapallosta. Tällä hetkellä oma urheilu kohdistuu kuntosaliin ja fitness-urheiluun. Omien urheiluvammojen ja loukkaantumisten takia kiinnostuin urheiluhierojan ja kehonhuollon ammattista

Puhun myös englantia ja ruotsia! I speak also English! Jag talar sen också svenska!


Kukka Kyyhkynen (Helsinki)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Erottajan hierojakoulusta. Oma urheilu-urani koripallon saralla loppui loukkaantumiseen, jonka jälkeen olen toiminut telinevoimistelu- ja koripallovalmentajana. Kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin sekä kehonhuoltoon on herännyt kokemuksen ja koulutusten kautta. Työskentelen paljon urheilijoiden kanssa, mutta hoidan mielelläni kaikenlaisia arkipäiväisiä kehoon liittyviä ongelmia ja vaivoja.

Haluan työlläni vaikuttaa positiivisesti jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Parasta työssäni on se, että pääsen yksilöllisesti keskittymään asiakkaan ongelmiin ja näkemään konkreettiset tulokset hoidon vaikutuksista.

  • Ajanvaraus

    Ajan voit varata sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme tai soittamalla numeroon 046 920 0008. Emme vastaa puheluihin hoidon aikana, mutta soitamme takaisin heti kun mahdollista.

    Varaa aika netistä