Henkilökunta

Henkilökunta

IdealFysion henkilökunta

Olemme tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut helsinkiläinen yritys. Olemme aloittaneet toimintamme v. 2014. Yrityksemme palveluihin kuuluu urheiluhieronta, osteopatia, fysioterapia, ravitsemusneuvonta sekä yritysten työhyvinvointi. Koko henkilökuntamme on Valviran hyväksymiä ja rekisteröimiä alan ammattilaisia. Klinikkamme löydät Töölöstä, Kaartinkaupungista ja Kampista. Tervetuloa!

Joonas Lahtinen (Kaartinkaupunki, Kamppi, Töölö)
Osteopaatti

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta v. 2010 ja osteopaatiksi valmistuin ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksesta v. 2017. Olen lisäksi opiskellut Itä-Suomen yliopistossa urheiluravitsemusta. Aloitin myös syksyllä -20 urheilu- ja liikuntafysioterapian maisterinopinnot Jyväskylässä.

Erikoisosaamiseeni kuuluu tuki- ja liikuntaelinongelmien hoito, urheilu- ja rasitusvammojen kuntoutus sekä leikkauksien jälkitilojen hoito. Palveluihini kuuluu myös kokonaisvaltainen fysiikkavalmennus. Valmennuksen tavoite on suorituskyvyn parantaminen omassa lajissa sekä arjessa ja rasitusvammojen ehkäisy niin urheilijalla, kuin kuntoliikkujalla. Valmennus tapahtuu Kampin toimipisteellä yksityisellä salillamme. Tutustu Idealperformancen palveluihin täältä!

Kokemusta vuosien varrella eri lajien urheilijoiden parista löytyy mm. jääkiekosta, koripallosta, käsipallosta sekä olen ollut mukana Helsinki City Maraton ja Tukholman maraton tapahtumissa. Toimin myös Torpan Poikien edustusjoukkueiden osteopaattina vuosina 2016-2019 ja tällä hetkellä toimin HIFK:n Naisten jääkiekkojoukkueessa osana tiimiä, joka vastaa vammojen ehkäisystä, kuntoutuksesta sekä fysiikkavalmennuksesta. Lisäksi toimin useamman vuoden myös hieronnan opettajana Erottajan hierojakoulussa. Urheilutaustaa itseltäni löytyy jääkiekon parista lähemmäs 15 vuotta.


Karri Eliasson (Kaartinkaupunki, Kamppi, Töölö)
Osteopaatti

Olen koulutukseltani urheiluhieroja ja osteopaatti. Minulla on vahva kokemus eri lajien urheilijoiden hoidosta (mm. jääkiekko, koripallo ja yleisurheilu). Erilaisten pehmytkudostekniikoiden lisäksi käytän hoidossani myös akupunktioneuloja. Lisään neuloihin tavallisesti matalaa sähkövirtaa, jonka avulla tehostetaan vaikutusta hermoston toimintaan vähentäen kipua ja parantaen lihasten toimintaa. Hoito tehdään aina yhteisymmärryksessä potilaan kanssa.

Työssäni haluan auttaa urheilijoita saavuttamaan huippunsa ja se onnistuu kun kroppa on ehjä ja toimii optimaalisesti. Hoidan mielelläni myös kaikenlaisia arkipäivän vaivoja iästä ja ammatista riippumatta.

Toimin myös fysiikkavalmentaja Idealperformancen puolella.


Johanna Kaarela (Töölö, Kaartinkaupunki)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Suoritin tutkintoni Espanjassa. Kiinnostukseni kehonhuoltoon, tuki- ja liikuntaelimistön vammoihin sekä toimintakyvyn parantamiseen heräsi urheilutaustani ja aiempien töiden tuomista kokemuksista. Itseltäni urheilutaustaa löytyy yleisurheilun sekä telinevoimistelun parista, joissa olen myös toiminut valmentajana. Maailma kolhii ja jumittaa meitä eri tavoin, tästä syystä pidän äärimmäisen tärkeänä keskittyä jokaisen asiakkaan yksilölliseen hoitamiseen.

Johanna vastaanottaa Töölössä tiistaina ja perjantaina sekä Kaartinkaupungissa maanantaina ja keskiviikkona.


Henrik Ruokanen (Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Valmistuin Espanjassa keväällä 2019 urheiluhierojaksi. Omaan vahvan urheilutaustan lapsesta lähtien jalkapallon ja jääkiekon parissa. Kuluttavan pelityylini takia, jouduin lopettamaan jääkiekon muutama vuosi sitten olkapäävamman vuoksi. Edellä mainitun urheilutaustani takia urheiluhierojan ammatti on ollut jo vuosia unelmani. Nyt päätin toteuttaa haaveeni ja vaihtaa alaa. Mielestäni kehon hyvinvointi on suorassa yhteydessä mielen hyvinvointiin ja näin ollen tavoitteenani on auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa.

Henkkaa vastaanottaa Töölössä maanantaista perjantaihin ja ajoittain myös viikonloppuisin!


Matilda Cordeiro (Töölö)
Fysioterapeutti / Urheiluhieroja

Koulutukseltani olen fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Erityisesti olen kiinnostunut eri vammojen ennaltaehkäisystä sekä tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidosta ja kuntoutuksesta. Lajikokemusta sekä tietämystä löytyy erityisesti käsipallosta ja muista palloilulajeista. Toimin tällä hetkellä apuvalmentajana/fysioterapeuttina Sparta B-tytöt käsipallojoukkueelle.

Hoitotilanteessa pyrin kuuntelemaan asiakasta huolella – yhdessä laadimme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman ja käymme harjoitteet läpi. Käsittelyssä käytän paljon mobilisointia sekä pehmytkudostekniikoita. Osaamiseeni kuuluu myös urheilu- ja kinesioteippaus.

Tervetuloa! Välkommen, jag hjälper dig gärna på svenska!  Welcome, I will gladly help you in English!

Matildalle voit varata aikoja Töölön toimipisteellä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.


Kukka Kyyhkynen (Kaartinkaupunki)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut urheiluhierojaksi Erottajan hierojakoulusta. Oma urheilu-urani koripallon saralla loppui loukkaantumiseen, jonka jälkeen olen toiminut telinevoimistelu- ja koripallovalmentajana. Kiinnostukseni kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin sekä kehonhuoltoon on herännyt kokemuksen ja koulutusten kautta. Työskentelen paljon urheilijoiden kanssa, mutta hoidan mielelläni kaikenlaisia arkipäiväisiä kehoon liittyviä ongelmia ja vaivoja.

Haluan työlläni vaikuttaa positiivisesti jokaisen asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Parasta työssäni on se, että pääsen yksilöllisesti keskittymään asiakkaan ongelmiin ja näkemään konkreettiset tulokset hoidon vaikutuksista.

Kukalle voit varata aikoja Kaartinkaupunkiin maanantaista perjantaihin ja ajoittain myös viikonloppuisin.


Essi Suomilammi (Töölö, Kamppi)
Osteopatian maisteri

Valmistuin osteopatian maisteriksi ja pilatesohjaajaksi Englannissa. Olen erikoistunut akuutin ja kroonisen kivun hoitoon, mutta minua kiinnostaa myös alaselän kivut, niska- ja hartianseudun kipu, jänneongelmat, nivelrikko, sekä päänsäryn ja migreenin hoito.

Minulla on pätevyys kuntouttaa raskauden aikana ja sen jälkeisiä mahdollisia lantionpohjan ja vatsan alueen ongelmia. Ammatissani pidän erityisesti kommunikoinnista ihmisten kanssa. Pyrin kuuntelemaan asiakasta tarkasti, jotta pystyn auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Olen pätevä hoitamaan kaikenikäisiä vauvasta vaariin ja hoidossani käytän monipuolisesti erilaisia hoitotekniikoita riippuen asiakkaan tarpeesta.

Luon asiakkaalleni aina hoitosuunnitelman, joka voi sisältää elämäntapa- ja liikuntaneuvoja, joita voidaan harjoittaa kotona hoitokertojen välillä tai hoidon loputtua.

Essin vastaanotolle voit varata aikoja Kamppiin maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina sekä Töölöön tiistaina ja torstaina.


Mona Rinta-Runsala (Kamppi)
Fysioterapeutti / Urheiluhieroja

Olen Seinäjoelta kotoisin oleva fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Fysioterapeutin ja hierojan työn monipuolisuus, ihmisläheisyys ja terveyden edistäminen ovat suurimmat motivaationi tällä alalla. Työssäni painotan asiakaslähtöisyyttä ja kokonaisvaltaista asiakkaan huomioimista. Hoitotilanteessa keskitytään tavoitteellisten ja mielekkäiden harjoitteiden toteuttamiseen positiivisessa ympäristössä. Hoitomenetelminä käytän myös pehmytkudostekniikoita ja mobilisointia. Haluan jatkuvasti kehittää osaamistani lisäkoulutuksilla. Omaa harrastustaustaa löytyy erityisesti lentopallon saralta. Tarjoan sekä hieronta- että fysioterapiapalveluita.

Monalle voit varata aikoja perjantaisin Kamppiin.


Beda Eronen

Beda Eronen (Kaartinkaupunki, Kamppi) 
Urheiluhieroja / Hieroja

Koulutukseltani olen urheiluhieroja sekä personal trainer. Lisäksi erityisosaamiseen kuuluu raskausajan hieronta. Pyrin jatkuvasti kouluttamaan lisää itseäni, jotta pystyisin auttamaan asiakkaitani mahdollisimman monipuolisesti aina yksilön omat tarpeet huomioiden. Tällä hetkellä opiskelen joogaopettajaksi, josta saan vielä syvempää ymmärrystä kehon ja mielen välille, sekä uusia työkaluja tukemaan osaamistani. Työssäni minulle erityisen tärkeää on ammattitaito, laatu, ihmisten välinen kohtaaminen sekä asiakkaan toiveiden toteuttaminen. ⁣

2019 päätin lopettaa urheilu-urani 400m juoksijana, jonka jälkeen olen nauttinut äärimmäisen paljon itse valmentamisesta, etenkin juoksuvalmennuksista, sen kokonaisvaltaisuuden takia. Mikäli juoksu ei oo sun juttu, pystytään yhtä hyvin myös suunnittelemaan ohjelma juuri sinun omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Jos näistä heräsi mitä vain kysymyksiä, niin älä ollenkaan epäröi laittaa viestiä bedantreenit@gmail.com​ – vastaan niihin mielelläni​ 😊 ⁣

Erilaisten ihmisten kohtaaminen on työni parhaita puolia, siispä olet lämpimästi tervetullut minulle hierontaan taikka valmennukseen juuri sellaisena kuin olet!

Bedalle voit varata aikoja Kaartinkaupunkiin maanantaina ja tiistaina sekä Kamppiin keskiviikkona ja torstaina.


Akseli Sjøberg

Akseli Sjøberg (Kaartinkaupunki)
Urheiluhieroja / hieroja

Olen koulutukseltani urheiluhieroja. Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen urheiluhierojaopistolta. Sosiaali- ja terveysalalla sekä ihmisten kanssa työskenteleminen on ollut minulle jo pitkään kutsumusammatti. Aiemmalta ammatiltani olen lähihoitaja. Itselläni on monen vuoden takainen tausta useamman eri lajin parissa mm. triathlonin sekä maastopyöräilyn, jonka myötä minulle on herännyt isompi kiinnostus kehonhuoltoon. Työssäni haluan auttaa asiakkaitani yksilöllisesti tarpeidensa mukaan tavoittelemalla parhaan mahdollisen tuloksen kehonhuollossa sekä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Akseli ottaa vastaan Kaartinkaupungin toimipisteellä tiistaista perjantaihin.