Henkilökunta

Henkilökunta

Olemme tuki- ja liikuntaelinsairauksien tutkimiseen ja hoitoon erikoistunut helsinkiläinen yritys. Olemme aloittaneet toimintamme v. 2014. Yrityksemme palveluihin kuuluu urheiluhieronta, ortopedinen osteopatia, fysioterapia sekä yritysten työhyvinvointi. Koko henkilökuntamme on Valviran hyväksymiä ja rekisteröimiä alan ammattilaisia. Klinikoidemme toimipaikkana toimii Pohjoinen Hesperiankatu 11, Töölö ja Pieni Roobertinkatu 11, Helsinki.

Joonas Lahtinen (Roba, Töölö)
Osteopaatti

Valmistuin Suomen urheiluhierojaopistosta urheiluhierojaksi 2010 ja osteopaatiksi valmistuin ortopedisen osteopatian koulutuskeskuksesta 2017. Kokemusta vuosien varrella eri lajien urheilijoiden hoidosta löytyy mm. jääkiekosta, koripallosta, käsipallosta sekä olen ollut mukana hieromassa juoksijoita Helsinki City Maraton ja Tukholman maraton tapahtumissa. Toimin Torpan Poikien edustusjoukkueiden urheiluhierojana/osteopaattina vuosina 2016-2019. Toimin myös hieronnan opettajana Erottajan hierojakoulussa. Urheilutaustaa itseltäni löytyy jääkiekon parista lähemmäs 15 vuotta. Työssäni pidän tärkeänä jokaisen asiakkaan hoitamista yksilöllisten tarpeiden mukaan huippu-urheilijasta eläkeläiseen.

Karri Eliasson (Roba, Töölö)
Osteopaatti

Olen koulutukseltani urheiluhieroja ja osteopaatti. Minulla on vahva kokemus eri lajien urheilijoiden hoidosta (mm. jääkiekko, koripallo ja yleisurheilu). Erilaisten pehmytkudostekniikoiden lisäksi käytän hoidossani myös akupunktioneuloja. Lisään neuloihin tavallisesti matalaa sähkövirtaa, jonka avulla tehostetaan vaikutusta hermoston toimintaan vähentäen kipua ja parantaen lihasten toimintaa. Hoito tehdään aina yhteisymmärryksessä potilaan kanssa.

Työssäni haluan auttaa urheilijoita saavuttamaan huippunsa ja se onnistuu kun kroppa on ehjä ja toimii optimaalisesti. Hoidan mielelläni myös kaikenlaisia arkipäivän vaivoja iästä ja ammatista riippumatta.

Johanna Kaarela (Roba,Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Olen valmistunut Suomen urheiluhierojaopistosta vuonna 2015. Suoritin tutkintoni Espanjassa. Kiinnostukseni kehonhuoltoon, tuki- ja liikuntaelimistön vammoihin sekä toimintakyvyn parantamiseen heräsi urheilutaustani ja aiempien töiden tuomista kokemuksista. Itseltäni urheilutaustaa löytyy yleisurheilun sekä telinevoimistelun parista, joissa olen myös toiminut valmentajana. Maailma kolhii ja jumittaa meitä eri tavoin, tästä syystä pidän äärimmäisen tärkeänä keskittyä jokaisen asiakkaan yksilölliseen hoitamiseen.

Henrik Ruokanen (Töölö)
Hieroja / Urheiluhieroja

Valmistuin Espanjassa keväällä 2019 urheiluhierojaksi. Omaan vahvan urheilutaustan lapsesta lähtien jalkapallon ja jääkiekon parissa. Kuluttavan pelityylini takia, jouduin lopettamaan jääkiekon muutama vuosi sitten olkapäävamman vuoksi. Edellä mainitun urheilutaustani takia urheiluhierojan ammatti on ollut jo vuosia unelmani. Nyt päätin toteuttaa haaveeni ja vaihtaa alaa. Mielestäni kehon hyvinvointi on suorassa yhteydessä mielen hyvinvointiin ja näin ollen tavoitteenani on auttaa asiakkaitani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamisessa.

Kim Kousa (Roba)
Hieroja / Urheiluhieroja

Valmistuin kesällä 2019 Suomen urheiluhierojaopistolta urheiluhierojaksi. Minulta löytyy pitkä tausta urheilun parista palloilulajeista kamppailulajeihin. Omien urheiluvammojeni kautta heräsi kiinnostus omasta kehosta sekä kehonhuollosta, jonka kautta kiinnostuin urheiluhierojan työstä. Työssäni haluan auttaa asiakkaitani saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen hyvinvoinnissa ja kehonhuollossa!

Jag talar sen också svenska!

  • Ajanvaraus

    Ajan voit varata sähköisestä ajanvarausjärjestelmästämme tai soittamalla numeroon 046 920 0008. Emme vastaa puheluihin hoidon aikana, mutta soitamme takaisin heti kun mahdollista.

    Varaa aika netistä