Fysiovalmennus

Fysiovalmennus

Kärsitkö tuki- ja liikuntaelinvaivasta, joka haittaa arkea ja harrastuksia? Haluaisitko treenata kuntosalilla, mutta alaselkä kipeytyy aina ja harrastus loppuu ennen kuin kunnolla alkaakaan? Haluatko parhaat tehot irti omasta harrastuksestasi ja välttää rasitusperäisiä vaivoja? Onko sinulla urheiluvamma, johon tarvitset ammattilaisen apua kuntoutaksesi takaisin lajiin? Vai tarvitsetko kenties suorituskykyä parantavaa ja urheiluvammoja ehkäisevää valmennusta oman urheilulajisi tueksi? Jos vastasit johonkin kyllä tämä fysiovalmennus on juuri Sinulle!

Mitä fysiovalmennus on?

Fysiovalmennus on yksilövalmennusta, jossa yhdistyy fysioterapian ja fysiikkavalmennuksen hyödyt. Fysioterapian puolelta valmennukseen tuodaan laaja ymmärrys tuki- ja liikuntaelinongelmien syistä sekä kuntoutuksesta ja fysiikkavalmennuksesta suorituskykyä kehittävät lainalaisuudet.

Valmennuksessa kehitetään fysiikkavalmennuksesta tuttuun tapaan voiman eri muotoja, kehonhallintaa sekä liikkuvuutta ja samalla huomioidaan yksilölliset vaatimukset esimerkiksi mahdollinen tuki- ja liikuntaelinongelma. Fysioterapeuteillamme on laaja kokemus tuki- ja liikuntaelin sekä urheiluperäisten vammojen kuntoutuksesta ja ennaltaehkäisystä sekä fysiikkavalmennuksesta.

Valmennus tapahtuu Punavuoressa osoitteessa Bulevardi 54 StadiFit kuntosalin hienoissa puitteissa! Fysiovalmennuksesta Idealfysiolla vastaa Samu, Hannah ja Joonas. Tutustu valmentajiin tarkemmin täältä!

Harjoittelu fysioterapeutin kanssa sopii etenkin henkilöille, joilla:

  • On halu parantaa omaa hyvinvointia ja suorituskykyä
  • On arkea ja liikkumista haittaava tai hidastava tuki- ja liikuntaelinongelma ja kaipaa yksilöllistä fysioterapeutin apua harjoitteluun
  • Haluaa ennaltaehkäistä rasitusperäisiä vammoja omassa lajissaan tai harrastuksissaan
  • On lajiharjoittelua haittaava vamma tai vaiva, jonka kanssa treenaaminen vaatii yksilöllistä harjoitus- ja kuntoutussuunnitelmaa

Kuukausipaketti sisältää:

  • 3 x 1 h tapaamista fysioterapeutin kanssa (tapaamiset sisältävät pääsääntöisesti valmennusta, mutta yksilöllisen tarpeen mukaan käyntejä voidaan käyttää myös muihin fysioterapian hoitomuotoihin)
  • Treeni- / kuntoutusohjelman
  • Kuukausikortin Bulevardin kuntosalille, joka käytössä klo 5–23 joka päivä!
  • Tarpeen mukaan lisäkäynnit fysioterapeutilla alennettuun hintaan 80 €/60min (norm. 90 €)

Koko paketin hinta on 279€/kk. Normaalisti 3 x 60min fysioterapiaa ja kuukauden pääsy kuntosalille maksaisi 335€!

Ensikäynnillä tehdään tilanteen kartoitus sekä suunnitelma yhdessä asiakkaan kanssa. Varaudu ensikäynnillä kuitenkin tekemään jo erilaisia liikkeenhallinnan testejä, joten ota kuntosaliharjoitteluun sopiva varustus mukaan!

Jätä meille yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää palvelusta ja sopiiko fysiovalmennus juuri sinulle!

Yhteydenotto

Voit myös varata ajan suoraan ajanvarauksestamme! Varaa ensimmäiselle kerralle ensikäynti!